DE EN NL SE
SKOTTEKS GÅRDEN

quality holidays
Skottek 115
S-523 31 Ulricehamn, Sverige
Phone: +46-321-13 184
Fax: +46-321-35 185
Mobil: +46-70-5613184 
info@skottek.se

Förfrågan
Online Bokning
Loading ...

Konferenser

Skottek är känt för sin utsökta mat, service och trevliga atmosfär. Ett vackert landskap och panoramautsikt över sjön Åsunden är perfekt plats för att ladda batterierna.

  • Skottek finner du 10 mil från Göteborg
  • 5 mil från Jönköping och
  • 4 mil från Borås.
  • Rosen, Himmel & Paradis sedda från restauranen
  • Konferensrum Paradis
  • Konferensrum 11:an

VÅRT ERBJUDANDE:

Konferenser, seminarier, firmafester mm arrangeras enligt önskan och behov

...Restaurangen:

komponerar menyer enligt dina önskemål. Temakvällar kan arrangeras för att ta din kväll till en högre dimension. Vilken mat föredrar du? Svensk, Italiensk, Amerikansk, Indisk eller något annat?

...Aktiviteter:

är Resdax här i Ulricehamn specialister på. De ser till att göra din konferens oförglömlig vare sig du vill paddla kajak, ha teambuilding eller åka på spakväll till en ö i Åsunden. DEt finns naturligtvis andra aktiviteter, valet är ditt. www.resdax.se

...Boende:

för 97 personer kan ordnas här på Skotteksgården i våra lägenheter och stugor. Varje lägenhet och stuga har badrum med dusch och toalett, fullt utrustat pentry eller kök och de är individuellt möblerade för att göra dem unika och ge dem den där extra touchen.

Varför inte avsluta dagen med att hyra vår Relaxavdelning och ta en bastu och/eller bada bubbelbadkar innan middagen?

Våra konferensrum rymmer från 10 till 270 personer. Hör av dig och tala om vad du behöver så skall vi göra vårt allra bästa för att ordna detta eftersom vi vill att ditt besök hos oss skall vara perfekt!