de | en | se
+46 321 131 84info@skottek.se
Fördelar

Direktbokningar

Boka direkt på hemsidan och utnyttja många fördelar.

Boka till bästa pris

Ingen annanstans kommer du att kunna boka våra stugor och lägenheter billigare än direkt från oss. Om du någonsin hittar ett bättre pris kommer du naturligtvis att få samma villkor och en liten överraskning.

Personlig bemötande

Med så många olika stugor och lägenheter, är det mycket viktigt för oss att hitta och erbjuda det perfekta boendet och de bästa aktiviteterna som passar just för dig. Vårt team hjälper dig gärna att skapa din drömsemester.

Gratis båtuthyrning och cykeluthyrning

Boka du din semester direkt hos oss så får du njuta av gratis cykeluthyrning eller båtuthyrning som finns tillgänglig under sommaren. 

Tillgänglighet

Om det önskade boende typ inte finns tillgängligt online, vänligen kontakta oss direkt (telefon +46 321 13 184 eller e-post info@skotteks.se). Vi försöker sedan att hitta ett bra alternativ som passar just för dina behov.

Specialerbjudanden för stamgäster och rekommendationer

Vi är särskilt glada över varje gäst som besöker eller rekommenderar oss ofta! Och sådan lojalitet bör också belönas. Boka direkt hos oss, beroende på tillgänglighet, se fram emot en gratis uppgradering, en överraskning i stugan eller helt enkel ett mycket speciellt pris!

Boka nuFörfråganHitta hit & Kontakt