de | en | se
+46 321 131 84info@skottek.se
Kontakta oss

Hitta Hit & Kontakt

Skotteksgården Camping & Stugby ligger i Ulricehamn, 2km från centrumet.

Skotteksgården
Skottek 115
S-523 41 Ulricehamn, Schweden

Phone: +46 321 13 184
Mobil: +46 70 5613 184

E-Post: info@skottek.se

Här befinner vi oss:

Skotteksgården befinner sig på utkanten av Ulricehamn. Ulricehamn ligger cirka 100 km öster om Göteborg och är en del av Sjuhäradregionen. Sjön Åsunden, som sträcker sig direkt in i staden, bidrar till en bekväm och stressfri vistelse året runt. Staden och dess omgivningar erbjuder många fritidsmöjligheter för en aktiv och avkopplande semester. Cykelturer på bilfria cykelleder, paddling, ridning, vandring, golf, bowling, fiske, alpint eller längdskidåkning gör din semester spännande och minnesrik.

Resa med flygplan

Göteborg-Landvetter flygplats ligger cirka 1 timmes bilfärd väster om Ulricehamn och är lättillgänglig med motorväg. Där har du möjlighet att hyra en bil från olika företag.

Praktiska Länkar:

Resa med bil

Det finns flera sätt att komma till Sverige via Östersjön. Det finns till och med en väg utan färja om du bestämmer dig för att ta en tur över broarna -> Flensburg-Nyborg-Köpenhamn-Malmö. Några av dessa är dock avgiftsbelagda.

Färjeförbindelser till Sverige:

Mer information om färjeförbindelser

Från färjehamnarna Trelleborg, Malmö och Helsingborg är det mellan 300 och 350 km till Ulricehamn. Du kan välja mellan rutten via E6 via Göteborg, eller så kan du ta den något kortare rutten via den välutvecklade E4-landsvägen, antingen via Tranemo eller Jönköping. 
Från färjehamn Göteborg är det 150 km till Ulricehamn på motoväg 40. Ulricehamn ligger direkt på motorväg 40 mellan Borås och Jönköping. Skotteksgården ligger i södra delen av staden.

 

Boka nuFörfråganHitta hit & Kontakt