de | en | se
+46 321 131 84info@skottek.se
Stamgäster

Pensionärsrabatt

Sätt guldkant på din semestertid och njut av rabatterade priser under vår och höst.

På Skotteksgårdens Camping & Stugby får du som fyllt 65 år eller redan gott i förpension rabatterat pris under våren och hösten.
Men även alla andra som tycker om Skotteksgården och har besökt oss många gånger får lite godis!

Skotteksgårdens Camping & Stugby ligger fin belägged vid sjön Åsunden, söder om Ulricehamns centrum. Campingen är välskött och driven med passion och stor gästvänlighet.  Vi är stolt över de många stamgäster som återvända till oss år efter år. De njuter av kort avstånd till staden och uppskattar närheten till natur och kultur. Speciellt under vår och höst är det helt underbart att cykla på den bilfria banvallen längs sjön - antigen med vanlig cykel eller el-cykel. Många vandringsleder av olika längd och svårighet finns i området bland annat en del av Sjuhäradsrundan, Vildmarksleden eller rundslingor på Lassalyckan.  Vi tipsar gärna om utflyktsmål och sevärdheter. 

På Skotteksgårdens Camping & Stugby finns en restaurang med välsmakande mat och trevligt bemötande, sandstrand med bad, bryggor för bad och fiske, båtar och kanoter att hyra, cykeluthyrning och bastu-fat med sjöutsikt.
 

Torpa Stenhus in Länghem im Herbst

Erbjudande Camping: 50 Sek rabatt per vistelse
Erbjudande Stuga: 10% rabatt per natt

Gäller:
21 April – 21 Juni
19 Augusti – 24 September

Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka nuFörfråganHitta hit & Kontakt