de | en | se
+46 321 131 84info@skottek.se
Seminarium

Konferenser

Tanka ny energi och hitta ny inspiration

Med sitt läge direkt vid sjön Åsunden, omgiven av vacker natur och med mysiga boende är Skotteksgården perfekt för att komma bort från kontoret, tanka nya energier och hitta ny inspiration. Bygga positiva medarbetare och ett starkare team med enklare teambuilding-aktiviteter, skogsvandringar med Outdoor-känslan eller med en avkopplande cykeltur längs sjön. Vi skräddarsyr gärna ett konferenspaket enligt önskemål, oavsett om ni är här en halvdag, heldag eller stannar över natten.

Stor konferens eller litet möte – vi har plats för alla.

Vår Paradisvilla är en lokal för upp till 15 personer med möjligheten att arbeta i grupp. Boka vår restaurang som konferenslokal med plats för upp till 60 personer. I anslutning till restaurangen finns en stor lokal med plats för upp till 150 personer i biosittning. Under sommartid kan ni njuta av måltiderna på vår terrass och verandan vid utsikt mot sjön.

Ni bor bekvämt i våra mysiga stugor och lägenheter, alla med dusch, toalett, tv, och pentry. Självklart ingår det alltid lakan & handdukar och städning. I restaurangen serveras frukost, lunch och middag. Fika med kaffe och hembakad kaka serveras givetvis när ni önskar.  

Hör av dig så hjälper vi till med planering och rådgivning.

Halvdagskonferens

Konferenslokal, fika och lunch ingår. Ni väljer själva om ni vill ha konferensen på förmiddagen eller eftermiddagen. Val av konferenslokal beror på antalet deltagare.

Snabbfakta

Preis från:
 

Heldagskonferens

Väljer ni heldagskonferens så ingår konferenslokal, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Val av konferenslokal beror på antalet deltagare.

Snabbbfakta

Pris från:
 

Konferens med Helpension

För er som väljer helpension ingår övernattning i en mysig stuga eller lägenhet och frukost dagen därpå. Under konferensdagen serveras förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Val av konferenslokal beror på antalet deltagare.

Snabbfakta

Pris från:
 

Wir arbeiten zusammen mit:
”Outdoor Support” und ”Come Out and Play”

Boka nuFörfråganHitta hit & Kontakt