de | en | se
+46 321 131 84info@skottek.se
Skolresor

Träningsläger

Skotteksgården Camping & Stugby i Ulricehamn är ett underbart ställe att åka till för skolresa och träningsläge.

Det behöver inte vara krångligt att organisera en skolresa eller läger– vi hjälper er att ordna en givande resa med många aktiviteter.

Aktiviteter

Med stugor och lägenheter direkt vid sjön Åsunden och i närheten till Lassalyckans Fritidsområde finns det både övernattningsmöjligheter och träningsmöjligheter inom ett flertal idrotter.

Ta med laget, föreningen eller klubben och njut av en av Sveriges modernaste idrottsanläggningar. Ishallar, fotbollsplaner, simhallen, golfbanor, MTB-spår, skid- och löpspår finns endast några minuter från Skotteksgården. 

Den asfalterade cykelleden går alldeles intill campingen – perfekt för att cykla men också för att träna med rullskidor innan vintern. Ulricehamns Skidcenter ligger precis utanför staden och nås inom kort. Och sjön Åsunden har vi ju framför dörren! 

Vi arrangera aktiviteter tillsammans med:
Outdoor Support
Come Out and Play

Övernattning

Ni bor så många i varje stuga eller lägenhet som det finns plats för. Vi fördelar gruppen på ett antal stugor som ligger intill varandra. Alla stugor och lägenheter är fullutrustade med badrum med dusch och toalett och pentry där ni kan laga mat själva. Ni tar med egna lakan (eller hyr av oss) och städar stugan själva vid avresan (eller lägger till slutstädning).

Stugor & Lägenheter  Camping

Mat och Dryck

Vår restaurang erbjuder frukost, lunch och middag till bra priser. Självklart tar vi hänsyn till allergier och annan specialkost. Vad sägs om en Tex Mex buffé, grillkväll eller pizzakväll? Om ni vill grilla på egen hand, finns en grillplats på stranden och två på vårt campingområde.
Vill ni kombinera träningsläge med föredrag eller utbildning så finns det även en lokal att hyra.

Restaurant Skotteksgarden

Vi ser fram emot att hjälpa er med att skräddarsy ett individuellt paket enligt er önskemål.

Boka nuFörfråganHitta hit & Kontakt