de | en | se
+46 321 131 84info@skottek.se
Upplev sjön med båt

Båtliv

Njut av vattnet och vacker natur

Vad kan vara trevligare än att fly undan liv och rörelse på sommaren och njuta av lugn och ro på vattnet?
Låt dig driva och njut av vindens lätta bris. Utforska landskapet runt Åsunden nästan ljudlöst med kanot, roddbåt eller pedalbåt.
Eller varför inte hyra vårt motorbåt- underbart för en dagsutflykt - lite snabbare men ändå mysig och avslappnande.
Vid sitt pittoreske läge direkt vid sjön Åsunden, Skotteksgården Camping & Stugby är den perfekta utgångspunkten för aktiviteter på vatten av alla slags.
 

Angler in einem Ruderboot

Oavsett om unga eller gamla, fritidsidrottare eller de som söker avkoppling - hos oss kommer alla att hitta rätt båt för sig själva och sitt eget önskemål.
Hos oss kan du hyra kanot, roddbåt, trampbåt eller motorbåt. Självklart finns flyttvästar att låna.

Motorbåt

Linder 440 Fishing 4 PS

På Skotteksgården kan du hyra en motorbåt med små utombordsmotorn som är enkelt att använda. Det är en miljövänlig fyrtaktsmotor på 4 hk. Startinstruktion får du med dig. Flytvästar är inkluderade.

Våra priser:
För max. 4 personer
Heldag (kl.9 – kl.17): 650 SEK
Kväll (kl.18 – kl.21): 350 SEK

Flyttvästar ingår. Du får båt påfylld och även en fylld reservdunk. Båten och dunk ska vara påfylld igen vid inlämningstiden. 

Roddbåt

Fiskeälskare och dem som vill träna sina ryggmusklar finns det en roddbåt att hyra. Ut med vasskanten ligger bra fiskeplatser var även nybörjare hittar fiskelycka.  Fiskekort finns att köpa i receptionen. Du kan även låna flyttväst hos oss om du inte har eget med dig.

Våra priser
1 timme: 50 SEK
Flyttväst: 30 SEK

Kanot

En av de bästa upplevelserna på Skotteksgården är att ta sig ut på sjön med kanot. Hos oss kan du hyra Linder aluminium kanoter som passar för 2-3 personer.  Flyttvästar för hela familjen finns att låna.

Våra priser
1 timme: 50 SEK
Halvdag (kl.10 - kl.15): 350 SEK
Flyttväst: 30 SEK

Trampbåt

Den roligaste aktiviteten på en riktigt varm sommardag är att hoppa i vattnet från en av våra svantrampbåtar. En liten stund på vattnet med trampbåt som belöning efter en lång vandring eller cykeltur är säkert höjdpunkt för alla barn.

Våra priser
1 timme: 120 SEK
Flyttväst: 30 SEK

Boka nuFörfråganHitta hit & Kontakt