de | en | se
+46 321 131 84info@skottek.se
Avkoppling från vardagsstressen

Ridning

Motion i vacker natur

Ridning är ett bra sätt att rör sig och fin avkoppling från vardagsstressen.  Det passar för alla åldrar och de flesta ridskolor har grupper för alla nivåer. 

Mädchen auf einem Pony reitet durch den Wald

Njut av vacker natur året runt och upptäcka varje årstid med sitt unika charm.

Det finns flera möjligheter för ridning:

Hällstads Islandhästar

Ett paradis för barn och djurälskare. På Hällstads Kronogård erbjuds turridning på Islands hästar för alla åldra. Små barn har mycket skoj när de går på en ”prova-på-tur” på vänliga, lugna isländska ponnyer. För de som är redan mer van med att rida så finns det halvdags och heldags turer.  Ta med hela familjen eller vänner eftersom Hällstad Islandshästar aldrig blandar obekanta sällskap! På gården finns också kor, får, grisar, kaniner, marsvin, och katter. Besöka också deras café, Café Kronogården samt gårdsbutiken med produkter från egen gård. Ridning bokas enklast via telefon.

Kontaktinformation:

Hällstad Kronogård
523 95 Älmestad
Telefon: +46 702 26 97 95
Hemsida: turridningar.se

Ponnyskolan in Börstig

Ponnyskolan på Skatåsgården erbjuder ridlektion för barn upp till 11 år. Hästarna är främst shetlandsponnyer och barnen får lära sig att göra i ordning ponnyn före och efter ridning. För riktigt små barn finns det knattetur på ponnyn ca 20 min. På gården finns också många andra djur såsom åsnor, katter, kaniner och höns. Ta med lite mat för att det finns picknickbord och grillplats.
Det är öppet året runt och ridning kan bokas via telefon.

Kontaktinformation:

Börstig Skatås
52377 Blidsberg
Telefon: +46 705531054
Hemsida: ponnyskolan.se

Boka nuFörfråganHitta hit & Kontakt